Verhuizing Vliko naar Zoeterwoude

Momenteel is Vliko gevestigd in Leiderdorp waar vanuit haar activiteiten in de regio rondom Leiden worden uitgevoerd. Na een traject dat vele jaren heeft geduurd, hebben wij een nieuwe locatie gevonden op het bedrijventerrein Grote Polder in Zoeterwoude. In de zomer van 2016 verhuizen we naar het voormalige 3M terrein dat zes hectare groot is. Vliko zal hiervan twee├źnhalf hectare in gebruik nemen voor de uitvoering van onze activiteiten.

Op deze pagina vindt u informatie over de verhuizing van Vliko van het huidige terrein in Leiderdorp naar het bedrijventerrein de Grote Polder in Zoeterwoude. Wij houden u hiermee op de hoogte van de ontwikkelingen en u vindt hier links naar betrokken overheidsinstanties zoals de Omgevingsdienst.

Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden op de nieuwbouwlocatie in Zoeterwoude gestart. Via onze bouwwebcam kunt u de ontwikkelingen op de bouwplaats volgen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan horen wij die graag. U kunt dit doen via het contactformulier op deze site of via het emailadres info@vliko.nl.

Impressie van het nieuwe logistiek centrum

In onderstaande video ziet u een impressie van onze nieuwe locatie. Hierop komen twee nieuwe recycling hallen en een weegbrug en daarnaast betrekken we van het voormalige 3M kantoorgebouw de begane grond.