Over Vliko

Van containerverhuur tot onderhoud van terreinen

Vliko is sinds 1963 een toonaangevend milieubedrijf in Zuid-Holland, gespecialiseerd in afval verwerking en recycling. Ruim 93% van de door Vliko ingezamelde afvalstoffen en reststoffen wordt gerecycled en nuttig hergebruikt. Hetgeen volledig in lijn ligt met de missie: ‘making more from waste’. Vliko regelt alles op het gebied van afval en afvalverwerking op een duurzame manier. Voor iedere organisatie, van klein tot groot, biedt Vliko een op maat gemaakte totaaloplossing van inzameling, bewerking en verwerking van afvalstoffen tot reiniging en transport van afvalstoffen. Vliko maakt deel uit van het overkoepelende concern Shanks, een internationale groep van bedrijven op het gebied van afvalverwerking en recycling met lokale ervaring.

Ook voor het huren van een afvalcontainer in Leiden en omgeving bent u bij Vliko aan het juiste adres. In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel goedkope containers bestellen. Of u uit Leiderdorp, Noordwijk of Leiden komt, altijd geldt: vandaag de afvalcontainer besteld = morgen geleverd. Tevens verzorgen wij het transport van afvalstoffen en onderhoud van terreinen.

Vliko is een sorteerbedrijf, dat deel uitmaakt van het overkoepelende concern Shanks Nederland (Shanks NL). Deze laatste is opgebouwd uit diverse andere zelfstandige ondernemingen op het gebied van afvalverwijdering, containerverhuur of milieutechnologische behandelingen. De Nederlandse organisatie maakt deel uit van de Shanks groep uit Groot-Brittannië.

Bij Vliko kunt u naast het huren van afvalcontainers in de omgeving Leiden ook terecht voor milieuadvies, opslag van afvalstoffen en transport, inzameling en sorteren van afvalstoffen. Tot slot bewerkt en recyclet Vliko zoveel mogelijk afval.