Evenementenservice

Vliko is gespecialiseerd in de afvalinzameling en -verwerking bij alle mogelijke evenementen. Van een kleinschalige braderie tot een groot pop- of dancefestival met duizenden bezoekers op een evenemententerrein.

Om de vrijkomende afvalstromen te kunnen bepalen, kijken wij samen met u naar het soort evenement en het te verwachten aantal bezoekers. Daarna adviseren wij u over de mogelijkheden tot afvalscheiding en de soorten en maten inzamelmiddelen die er nodig zijn. Denk hierbij aan verschillende soorten afzet-, rol- en perscontainers.


Na afloop van het evenement kunnen wij, afhankelijk van de ondergrond, het evenemententerrein bezemschoon opleveren met behulp van de Vliko Veegservice. Eén telefoontje is voldoende en wij zorgen ervoor dat het afval tijdens en / of na uw evenement wordt ingezameld en verwerkt. Na het evenement ontvangt u van ons een keurig overzicht met daarop de ingezamelde hoeveelheden afval en de ingezette middelen. Maatwerk dus!


Bij vele festivals en evenementen in de regio verzorgen wij inmiddels al de gehele afvalinzameling en -verwerking. U treft ons o.a. aan op de Rrrollend festivals, Werfpop, 071-Borrels, Trekkertrek en ga nog maar even door.

Vragen over hoe wij de afvalinzameling en -verwerking het best kunnen verzorgen tijdens uw evenement? We staan u graag te woord, 071-5811700