Automotive

Binnen de automotive branche ontstaat veel afval. Onze totaaloplossing voor de automotive branche omvat een branchegericht inzamelconcept dat voorziet in dé oplossing voor uw afvalstoffen binnen de garagehoudersbranche, auto-demontagebedrijven en aanverwante branches. Kortom: de hele automotive branche is bekend en vertrouwd met onze totaaloplossing.

Wij zamelen alle voorkomende afval- en reststoffen op maat bij u in. Bijvoorbeeld: restafval, oud papier en karton, glas (voorruiten), folies, kunststoffen en autobanden.

Ook gevaarlijke afvalstoffen zamelen wij graag voor u in. Voorbeelden hiervan zijn: koelvloeistoffen, oliefilters, accu’s, afgewerkte olie, oplosmiddelen, spuitbussen, brandstofresten, remvloeistoffen, airbags en gordelspanners en overig klein gevaarlijk afval (KGA). Wij ontzorgen u graag op het gebied van afvalinzameling.

Daarnaast leveren wij de volgende aanvullende services zoals het ledigen en reinigen van olie-, water- en slibafscheiders en ledigen van uw tanks met afgewerkte olie met behulp van tankwagens.

Om dit zo efficiënt mogelijk te organiseren, leveren wij u de benodigde containers en emballage afgestemd op uw eisen, wensen en behoeften. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw bedrijf. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.