Data & archiefvernietiging

Archief inzamelen en vernietigen

Heeft u volle archiefkasten en wilt u uw archief laten inzamelen en vernietigen? Dan bent u bij Vliko aan het juiste adres. Samen met onze CA+ gecertificeerde partner zamelen wij uw papierafval in en verwerken dit. Wij garanderen dat al uw vertrouwelijke documenten worden vernietigd volgens de strenge normen die gelden voor deze certificering.

Eerst zamelen wij na uw opdracht alle data en archieven in die vernietigd moeten worden. Hierna vernietigen wij uw documenten. Geen snipper is meer leesbaar! Kom dus voor het vertrouwelijk vernietigen en verwerken van uw archief bij Vliko!

Ook uw digitaal archief vernietigen?

Dat kan bij ons! Tegenwoordig hebben veel bedrijven ook een digitaal archief opgebouwd met allerlei vertrouwelijke documenten. Naast papieren archief kunnen wij ook uw digitale archief opruimen en vernietigen. Hierbij kunt u denken aan het vernietigen van diskettes, cd-roms, magneetbanden maar ook het vernietigen van harddisks en promotiemateriaal. Het complete archief op uw computer kan worden vernietigd.

Naast het vernietigen van papieren archieven is Vliko inmiddels ook gespecialiseerd in datavernietiging van uw digitale archief. Ook bij het vernietigen van uw digitale archief zorgen wij ervoor dat vertrouwelijke documenten niet meer leesbaar zijn of teruggevonden kunnen worden!

Meer dan alleen data- en archiefvernietiging

Maar Vliko kan meer dan alleen data- en archiefvernietiging. Samen met u kunnen we naar de afvalstromen binnen uw bedrijf kijken. Wanneer u op dit moment al uw archief- en datavernietiging aan ons hebt uitbesteed, adviseren wij u graag in het scheiden van alle soorten afval. Wanneer u naast papieren afval ook het andere afval goed scheidt, resulteert dit in lagere kosten voor Vliko en dus ook voor uw bedrijf. Bovendien helpt u hiermee het milieu en vermindert u de uitstoot van CO2. Kom dus niet alleen voor het inzamelen en verwerken van archief en data bij Vliko maar zorg voor een optimale afvalscheiding!

Meer weten?

Wilt u meer weten over archiefvernietiging en datavernietiging? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag vrijblijvend advies!