Ondergrondse containers

De (semi-)ondergrondse container (OGC) van Vliko biedt een unieke, hygiënische en fraaie manier om al uw afval in te zamelen. Het bijzondere van de OGC is dat deze voor ruim tweederde in de grond is ingegraven. U kunt grote hoeveelheden afval opslaan met een minimum aan ruimte. Omdat het afval buiten wordt opgeslagen gaat de afvalopslag niet ten koste van uw dure bedrijfsruimte. Het bovengrondse gedeelte kunt u geheel in de stijl van de omgeving afstemmen. Het spreekt voor zich dat een OGC kostenbesparend is. Er is een lagere ledigingsfrequentie en OGC’s zijn onderhoudsarm. Een volledig overzicht waarom te kiezen voor een (semi)-ondergrondse container treft u hier aan.Het afval wordt door haar eigen gewicht gecomprimeerd en het oudste afval ligt op de bodem. Doordat het onder de grond wordt ingezameld, blijft het afval koel en dit zorgt er voor dat de inhoud van de container minder geur verspreidt.

Lediging van een container gebeurt door middel van een vrachtwagen met kraan die de draagzak uit de container licht en deze leegt in de container op de vrachtwagen. De inwerp-opening blijft daardoor schoon en zo nodig wordt een wegwerpzak in de draagzak geplaatst.

De semi-ondergrondse containers van Vliko zijn er in diverse modellen. Van 300 liter tot 5000 liter voor verschillende afvalsoorten zoals bedrijfsafval, papier en karton, glas en GFT. Voor afvalstoffen zoals glas, GFT en “nat” bedrijfsafval kan de container worden uitgerust met een aparte binnenbak om vrijkomende vloeistoffen in op te vangen. Vliko biedt hiermee een mogelijkheid tot een efficiënte en flexibele inzameling van diverse afvalstoffen.

Meer weten?

Afhankelijk van uw specifieke situatie kunnen wij u een voorstel op maat doen. Neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 071-5811700